Ingrediënten
Voor de salade
Voor de dressing
- 350 g kip
- 1 Chinese kool
- 1 rode ui
- 1 rode paprika
- 2 komkommers
- 1 grote wortel
- 1 chili peper
- 1 handvol muntblaadjes
- 1 handvol korianderblaadjes
- Kippenkruiden
- 1 handvol ongezouten pindanoten
Voor de dressing
- 2 el limoensap
- 2 el rijstazijn
- 4 el vissaus
- 4 el olie
- 1 el suiker
- 1 teen knoflook
- 2 rode chilipeper
Instructies
- Versnipper de look (1) en de rode chilipepers (2) heel fijn.
- Doe deze samen met limoensap (2 el), rijstazijn (2 el), vissaus (4 el), olie (4 el) en suiker (1 el) in kommetje en meng zeer goed.
- Braad de kip (350 g) met kippenkruiden en verscheur dan de kip in kleine stukjes.
- Schil de paprika en snij in dunne reepjes.
- Schil de wortel en rasp.
- Snij de komkommers (2) doormidden en haal de zaden eruit en snij dan in smalle stukjes.
- Rooster de pindanoten in een pan zonder vetstof en hak ze dan fijn.
- Snij de rode ui (in halve cirkels).
- Snij de chinese kool in stukken en gebruik alleen de zachte delen.
- Meng nu alles samen samen en laat 10' trekken.
- Roer nog eens opnieuw en voeg dan de koriander, munt en pindanoten toe.