Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 180 g gemarineerde tempeh
- 1 tl chilivlokken
- 3 el oestersaus
- 1 sjalot
- 2 teentjes look
- 250 g champignon
- 2 wortel
- 1 broccoli
- 1 tl sesamolie
- 1 el maizena
- 1 snuif Ajinomoto (of een beetje bouillon)
- 1 tl vissaus
- zout en peper
Instructies
- Versnipper de sjalotten (2), rasp look (2).
- Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
- Snij de champignons (250 g) in stukjes.
- Snij de wortelen (2) in dunne schijfjes.
- Verhit de olie (2 el) in een woken fruit de sjalot (2) en de look (2) tot deze zacht zijn.
- Voeg de gemarineerde tempeh (180g ) toe en roerbak enkele minuten.
- Voeg de oestersaus (3 el toe.
- Voeg de champignons (250 g), de wortelen (2) en de broccoli toe en roerbak enkele minuten.
- Los de maizena (1 el) op in een beetje water en voeg toe in de wok.
- Kruid met peper en zout en voeg de vissasu (1 tl) en de chilivlokken (1 tl) toe.