Basistechnieken
Lemon Curd
IngrediëntenInstructies
Indische pilau rijst
IngrediëntenInstructies
Garam Masala
IngrediëntenInstructies
Krokante aardappel wedges
IngrediëntenInstructies
Krielaardappel in de oven
IngrediëntenInstructies
Zoete aardappel frietjes
IngrediëntenInstructies
Ontbijtspek
IngrediëntenInstructies
Mango coulis
IngrediëntenInstructies
Koekjes om met fondant te bekleden
IngrediëntenInstructies
Piping gel
IngrediëntenInstructies
Italiaanse meringue botercrème
IngrediëntenInstructiesDe botercrème is geschift Hoe komt het? De ingrediënten (of één ervan) waren te koud waardoor deze is gaan schiften. Gelukkig is het heel goed op te lossen! Plaats de kom met crème boven een pan met kokend water (zorg dat de kom het water niet...
Biscuit
IngrediëntenInstructies
Zanddeeg
IngrediëntenInstructies
Meringues
IngrediëntenInstructies
Parfait Grand Marnier
IngrediëntenInstructies
Crème Anglaise
IngrediëntenInstructies
Hollandaise saus
IngrediëntenInstructies
Savooi klaarmaken
Savooi klaarmaken26 January 2019Basistechnieken | Europees | SidedishIngrediënten 1 savooi 30 g boter 200 g spekjes 1 ui Peper, zout en nootmuskaat 2 eieren 200 ml room Instructies De buitenste bladeren van de savooikool verwijderen, tot je de vaste krop overhoudt. De...