Ingrediënten
- 150 g bosvruchten (diepvries)
- 1 citroen
- 250 g ricotta
- 50 g boter
- 4 eieren
- 2 dl melk
- 150 g bloem
- 50 g suiker
- 2 el bloemsuiker
- 1 el bakpoeder
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Rasp de schil van de halve citroen (zonder het wit).
- Smelt de boter (50 g).
- Een rechthoekige ovenschaal (± 20 op 30 cm) invetten met een beetje van de gesmolten boter.
- Mix de ricotta (250 g) met de eieren (4), de melk (2 dl), de citroenzeste en de suiker (50 g).
- Giet er voorzichtig de gesmolten boter bij.
- Klop met de kloppers van de mixer tot een glad beslag.
- Zeef er de bloem (150 g) en het bakpoeder (1 tl) over en meng tot een glad beslag.
- Giet het beslag in de ovenschaal en verdeel er de diepgevroren vruchten over.
- Zet 25 à 30 min. in de oven.

