Ingrediënten
- 150 g witte suiker
- 50 g vanillesuiker
- 200 g ongezouten roomboter
- 1 ei
- 350 g bloem
- 50 g cacaopoeder
- M&M's
Instructies
- Klop boter (200 g), suiker (150 g) en vanillesuiker (50 g) romig.
- Voeg het ei (1) toe en mix tot het helemaal is opgenomen.
- Voeg bloem (350 g) en cacaopoeder (50 g) toe aan het mengsel en meng tot een stevig koekjesdeeg.
- Verpak het deeg in folie en laat minimaal een uur rusten in de koelkast.
- Na het koelen rol je het deeg uit tot een halve centimeter op een bebloemd oppervlak.
- Steek verschillende vormen uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Duw zoveel M&M's als je zelf wilt in de koekjes.
- Je hoeft ze niet heel diep in het deeg te drukken, zacht aandrukken is voldoende.
- Bak de koekjes in 10-12 minuten op 180 °C (boven- en onderwarmte).