Ingrediënten
- rozemarijn
- 500 g krieltjes met schil
- 1 tl gedroogde oregano
- 4 tenen look
- olijfolie
- grof zeezout en peper
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°.
- Zet een kom met water op en voeg er wat zout aan toe en wacht tot het water kookt.
- Doe de krieltjes (500 g) met schil in de kom en kook deze 4 minuten.
- Plet de look (4) en vrij over de bodem van de ovenschotel.
- Snij de krieltjes doormidden en leg de krieltjes in een ovenschaal.
- Sprenkel olijfolie over de krieltjes en bestrooi met peper en grof gemalen zeezout.
- Trek wat blaadjes rozemarijn los van de takjes en strooi deze over de krieltjes.
- De overige takjes kun je los toevoegen zodat deze ook nog smaak afgeven.
- Bestrooi eventueel ook nog met wat gedroogde oregano.
- Zet de schotel in de voorverwarmde oven en bak deze 15 á 20 min.