Hapje in glas : witloof en garnaal
10 November 2018

Ingrediënten

  • 6 reuzegarnalen of 12 scampi's
  • 2 witloof
  • 0.5 sinaasappel (alleen sap)
  • 1 el pijnboompitten
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl vloeibare honing
  • 0.5 tl kerriepoeder
  • peper en zout

Instructies

  • Verwijder de harde kern uit het witloof en snipper heel fijn.
  • Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag en zonder vetstof.
  • Meng de olijfolie (2 el) met de honing (1 tl), het kerriepoeder (0.5 tl) en het sinaasappelsap (0.5).
  • Kruid met peper en zout.
  • Bak de reuzengarnalen/scampi's.
  • Meng alle ingrediënten en verdeel over glaasjes. Versier met een reuzengarnaal of 2 scampi's.

  • Tijd : 15'
  • Goed voor 6 glaasjes.
Print Friendly and PDF