Fruitcouli/mascarpone/yoghurt dessert
27 October 2019

Ingredi├źnten

  • fruitcoulie van aardbei of mango of kiwi
  • 250 g mascarpone
  • 250 g Griekse yoghurt
  • 50 g suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • flinke scheut amaretto
  • 1 mango
  • aantal aardbeien
  • 1 kiwi

Instructies

  • Doe een laagje fruitcouli (voor de bereiding van de couli zie basistechnieken) in de glaasjes.
  • Zet de glaasjes dan in de diepvries zodat het couli laagje hard wordt.
  • Meng nu de mascarpone (250 g), de Griekse yoghurt (250 g).
  • Voeg de vanillesuiker (1 zakje) en de suiker (50 g) toe en meng goed.
  • Doe het mengsel in een spuitzak en leg in de koelkast.
  • Pel de mango, kiwi en snij in brunoise.
  • Snij de aarbeid ook in brunoise.
  • Haal de glaasjes uit de diepvries en spuit er het mascarpone mengsel in.
  • Versier de bovenkant met wat mango, aardbei of kiwi.
Print Friendly and PDF