Ingrediënten
Voor 3 personen
- 2 blikken corned beef
- 4 aardappelen
- 3 tomaten
- 1 ui
- 5 tenen look
- 1 snuif ajinomoto
- 1/2 blokje kippenbouillon
- 1 el vissaus
- olie
- peper en zout
Instructies
- Snij de aardappelen (4) in blokjes van 1 cm.
- Snij de tomaten (3) in blokjes van 1 cm.
- Versnipper de ui (1) en de look (5).
- Doe wat olie in een pan en stoof de ui en de look.
- Als deze wat glazig zijn mag je de aardappelen en de tomaten toevoegen.
- Laat stoven onder deksel op matig vuur tot de aardappelen zacht zijn.
- Voeg nu de tas bouillon (1/2 blokje) en het snuifje ajinomoto toe.
- Haal de corned beef (2) uit het blik en verkruimel wat.
- Doe de corned beef nu ook in de pan en laat bakken.
- Voeg nog wat vissaus toe (1 em).
- Proeven en eventueel afdruiden met peper en zout.
- Als het te droog is kan nog wat water toegevoegd worden.
- Opdienen met rijst.