Chinese dumpling soep
19 November 2022

Ingrediënten

Voor 2 personen
  • 10 dumplings
  • 6 tenen look
  • 3 lente ui
  • 2 tl chili
  • 2 tl sesamzaad
  • 3 el koolzaadolie
  • 2 tl oestersaus
  • 2 tl sojasaus
  • 2 tl sesamolie
  • 0.5 tl ajinomoto of andere smaakversterker
  • peper maar smaak
  • 1 liter kippenbouillon

Instructies

  • Snij de lente ui in ringetjes.
  • Bereid de dumplings volgens de verpakking.
  • Neem 2 kommen verdeel de ingrediënten over de 2 kommen.
  • Dus per tas : De geperste look (3), lente ui (1.5), chili (1 tl), sesamzaad (1 tl), koolzaadolie (3 el), oestersaus (1 tl), sojasaus (1 tl), 1/4 tl ajinomoto, sesamolie (1 tl).
  • Alles goed mengen.
  • Doe er de dumplings bij en voeg hete bouillon toe.
  • Kruid naar believen met peper.
Print Friendly and PDF